Segueix-nos a les xarxes socials:

El Figueres es complica més la vida amb la derrota contra el Granollers

Els unionistes es veuen superats pels vallesans (0-2) i perden una nova ocasió per sortir del descens

El Figueres es complica més la vida amb la derrota contra el GranollersUEFIGUERES

La Unió Esportiva Figueres va deixar escapar, per segona setmana seguida, l’oportunitat de sortir de la zona de descens a Primera Catalana. Els figuerencs, que venien de perdre contra el cuer Guineueta (3-1), també van fallar davant el Granollers (0-2), un rival que es trobava just per sota seu a la classificació. Ara, els vallesans han passat per davant del Figueres i, juntament amb el Sants, que va perdre a Vilassar (1-0), deixen la permanència a només dos punts. El conjunt que dirigeix Moisés Hurtado ja no depèn d’ell per salvar-se i els tres últims partits seran contra rivals que lluiten pel play-off d’ascens a Segona RFEF: aquest dissabte (18.30 h) jugarà el derbi altempordanès al camp del Peralada i tancaran la temporada contra l’Hospitalet i el Sant Andreu.

Contra el Granollers, es va guardar un minut de silenci en record del lladonenc Joan Vilar Adroher, exjugador del primer equip i futbol base del Figueres als anys 70 que va morir fa dues setmanes als 64 anys. Els blanc-i-blaus tornaven a tenir una llarga llista de baixes, un total de 8, totes per lesió. L’equip no es va sentir còmode i els vallesans van aprofitar les seves dues ocasions més clares. En canvi, el Figueres no va estar encertat amb accions de Pugi, Urri, Khalid o Carlos García.

Després del partit, Hurtado reconeixia que la derrota era “un cop dur, la situació és complicada i delicada. Hem posat tot l'esforç, dedicació i compromís i ho seguirem fent fins al final. Necessitàvem caràcter i personalitat, però no l'hem tingut".

Prem per veure més contingut per a tu