Segueix-nos a les xarxes socials:

Timo, cedit pel Badalona, apuntala la davantera del Figueres

El davanter rus pot jugar de davanter centre i en els dos extrems i s’ha decantat pel Figueres

Timo, cedit pel Badalona, apuntala la davantera del FigueresUE FIGUERES

La Unió Esportiva Figueres ha apuntalat la davantera amb l’arribada de Timofey Neshtukov, 13a alta de l’equip. Més conegut com a Timo, el jove jugador nascut a Sibèria fa 18 anys (17/9/2002) arriba cedit pel CF Badalona, equip de Segona RFEF. Després d’acabar l’etapa de formació amb el club escapulat i de fer, aquest estiu, la pretemporada amb el primer equip, el Badalona ha optat per foguejar-lo un any i Vilatenim serà el seu destí. Establert a Barcelona els darrers anys, Timo va anotar 7 gols en 16 partits la temporada passada a Lliga Nacional juvenil. Anteriorment també havia defensat els colors del CE Mataró i de la UE Sant Andreu.

El davanter rus pot jugar de davanter centre i en els dos extrems i s’ha decantat pel Figueres “per la confiança que m’ha demostrat el club, per l’aposta que fan de jugadors joves i per l’ambient familiar que he vist que hi ha. La Unió és un club històric que sempre ha estat a categories altes”. Timo es defineix com un jugador ofensiu “amb velocitat i amb bons moviments en atac” i creu que l’equip “ha de dominar tots els recursos, sabent sent pràctics i també tenir la pilota, però sobretot ser ambiciosos i competitius”.

ALTES: Joel Arimany (Deportivo Aragón), Jaime González (Girona B), Carlos García (Santfeliuenc), Suaibo Sanneh (Granollers), Adri Expósito (Lloret), Nil Congost (Banyoles), Gerard Pouget 'Pugi' (Llagostera B), Albert Orriols ‘Urri’ i Jose Alberto Germán (Vic), Pere Espuña (Palamós), Timo Neshtukov (cedit Badalona juvenil), Marc Reñé (Oviedo juvenil), Adrià Ramírez 'Rami' (Espanyol juvenil) i Alejandro Montoro i Iván Pérez (Figueres juvenil)

RENOVACIONS: Dani Gómez, Jorge Torres, Pol Tarrenchs, Marc Bech, Pol Bastidas, Mario Mendoza i Pepu Soler (cedit al Banyoles)

BAIXES: Gabri i Ivan Vidal, Pol Gómez, Marc Medina, Víctor Valverde, Carles Coto, Uri Ayala, Marc Granero, Ousman Touray, Gallo, Andrés Díez, Pau Baró, Angel Blanco, Carlos Treviño i Enric Maureta

Entrenadors: Moisés Hurtado i Albert Moñino (2a temporada)

Prem per veure més contingut per a tu