Segueix-nos a les xarxes socials:

Tiger Woods, operat de les greus lesions a la cama dreta fruit d'un accident

Tiger Woods, operat de les greus lesions a la cama dreta fruit d'un accidentgene blevins/reuters

El golfista nord-americà Tiger Woods va ser intervingut ahir de les múltiples lesions en la seva cama dreta després de patir el dimarts un accident de trànsit a Los Ángeles, Califòrnia, encara que es troba «despert, receptiu i recuperant-se».

Segons el comunicat mèdic, va haver de passar per un «llarg procediment quirúrgic» per les lesions a la seva cama i turmell drets per tractar les fractures que afectaven la part superior i inferior de la tíbia dreta i del seu peroné. La zona es va estabilitzar insertant una vareta a la tíbia. A part, les lesions addicionals als ossos del peu i del turmell es van estabilitzar amb quatre cargos i claus.

Woods anava sol en el seu vehicle quan va patir l'accident passades les set i segons el sheriff Alex Villanueva, aniria a «una velocitat relativament major del que és normal». Ho feia en una zona amb «una alta freqüència d'accidents». «Té sort d'estar viu», afegia. El golfista es trobava conscient i portava posat el cinturó de seguretat. No és el primer cop que ha estat involucrat en un accident de trànsit. En un d'ells es va estavellar contra un arbre.

Prem per veure més contingut per a tu