Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bàsquet Girona jugarà set partits en un mes per recuperar els duels ajornats

El Bàsquet Girona jugarà set partits en un mes per recuperar els duels ajornatsaniol resclosa

Set partits en 29 dies. Aquest és el calendari que li espera al Bàsquet Girona a partir de divendres. El conjunt entrenat per Carles Marco haurà de recuperar els duels ajornats a causa de la covid-19 davant Canoe, Lleida i Alacant al llarg del pròxim mes i també haurà de fer front al calendari de la LEB Or, que donarà una treva el cap de setmana del 23 i 24 de gener, quan es disputarà la Copa de la Princesa d'Astúries.

Els gironins començaran el Tourmalet de partits aquest divendres a la pista del TAU Castelló (20.45 h) i el pròxim dimarts jugaran a Madrid el primer dels trespartits ajornats davant el Canoe (20 h). Seguidament, dos partits a Fontajau: dissabte 16 contra l'Osca (17 h) i dimecres 20 davant el Lleida (19 h), en un altre partit ajornat. 4 partits en 12 dies que posaran a prova als de Marco, que van començar l'any amb una derrota, a casa, davant el Palma (80-83) i necessiten trobar resultats positius com més aviat millor.

L'Almansa el 30 de gener, l'Alacant el 2 de febrer i Granada el 5 de febrer seran els altres tres rivals per tancar aquest mes de bojos per al Bàsquet Girona.

Prem per veure més contingut per a tu