Segueix-nos a les xarxes socials:

Pep Busquets Talent jove per al Girona de la mà del Joventut

Pep Busquets Talent jove per al Girona de la mà del Joventuteuropa press

El bon paper del Joventut en la recent fase final de l'ACB a València va estar marcat per la valenta aposta de Carles Duran amb els joves. Noms com Joel Parra, Nenad Dimitrijevic, Arnau Parrado, Arturs Zagars o Pep Busquets que, ahir, es va convertir en la primera cara de la plantilla amb què el Bàsquet Girona encararà la seva estrena a LEB Or. L'aler de Granollers (21 anys i 2,01) aterra a Fontajau cedit per la Penya i s'afegeix a les tres renovacions (Albert Sàbat, Gerard Sevillano i Robert Cosialls) en l'equip que Jordi Plà i Carles Marco van construint a poc a poc.

«Estic molt content de tenir aquesta oportunitat de venir al Bàsquet Girona per tot el que ha representat en el passat aquest club, l'afició que hi ha hagut a la província i, a més, els esforços que està fent en Marc (Gasol) pel bàsquet a Girona», explicava ahir Pep Busquets, que tant pot jugar de «2» com de «3», en una posició on coincidirà amb el també badaloní Gerard Sevillano.

Format al bàsquet base del Joventut i medalla de plata en els Campionats d'Europa sub-18 i sub-20, Busquets coneix la LEB Or perquè hi ha jugat uns mesos aquesta temporada cedit per la Penya a l'Alacant (6 punts i 3 rebots en 22 minuts) i perquè abans ja hi havia jugat amb el Prat fa dues temporades. Després de destacar en el bàsquet base de la Penya, Busquets va estar vinculat als badalonins jugant a Lliga EBA amb l'Arenys i a LEB Or i LEB Plat amb el Prat.

El passat novembre, Busquets va deixar el Prat de LEB Plata per anar cedit a l'Alacant, LEB Or, on, amb l'exbase Pedro Rivero a la banqueta, va tenir molts minuts fins a l'aturada de la competició per coronavirus: 26 minuts de mitjana en 23 partits.

Després, un cop descartada la represa de la competició a LEB Or, la Penya el va recuperar per jugar la fase final de l'ACB a València i allà Pep Busquets va tenir el seu moment mediàtic en el partit contra el Barça a la Fonteta (7 punts i 2 rebots en 14 minuts).

Prem per veure més contingut per a tu