Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Claudia Caymel guanya l'estatal absolut de tennis taula

La jugadora del TT Tramuntana Figueres ha destacat en categoria individual

Claudia Caymel guanya l'estatal absolut de tennis taulaEMPORDA.INFO

La jugadora del TT Tramuntana FigueresClaudia Caymel s'ha proclamat Campiona d'Espanya Absoluta 2020 en la categoria individual. A més, va concloure finalista de dobles, al costat de Sofía Barba, en les finals de la competició nacional, que es va celebrar el dijous 30 de gener a la Ciutat Esportiva de la Diputació de Granada.

Caymel va superar en un partit ple d'emocions a la granadina Ana García. Amb un resultat de 4-0, Caymel va aconseguir gestionar millor els temps i es va adjudicar el seu primer títol nacional. La catalana va aconseguir la final guanyant a Ana Vertiz, en quarts, i a Ángela Rodríguez, en semifinals.

Per part seva, Ana García va dibuixar el seu camí al partit pel títol vencent a Yolanda Enriquez, en quarts, i a Alba Fernández, en semifinals.

En dobles, l'alacantina Marina Ñiguez i la catalana Alba Fernández es van imposar en una emocionant final, on van remuntar fins a quatre punts de partit en el cinquè set davant la dupla Barba-Caymel. D'aquesta manera, Ñiguez-Fernández van passar del 6-10 al 12-10 final, que els va donar el títol de Campiones d'Espanya 2020.

En dobles mixt, la granadina Ana García es va proclamar com a Campiona d'Espanya, al costat de Jesús Cantero. Els palistes del UCAM Cartagena TM als esportistes de l'Universitat de Burgos TPF Zhipei Wang i Jorge Ausin, per 3-2, en la final.

Prem per veure més contingut per a tu