Segueix-nos a les xarxes socials:

Un bon Peralada arrenca un valuós empat sense gols en un dels camps més difícils de Tercera

Els empordanesos van tenir les millors oportunitats de marcar però no van poder superar el porter local

El Peralada travessa una bona dinàmica: des del 3 de novembre que no coneix la derrota després de caure (0-3) a casa de manera estrepitosa contra un dels candidats a assolir l'ascens, l'Hospitalet. Però això queda enrere gràcies a les dues victòries aconseguides posteriorment contra el Sant Andreu (1-2) i l'assolida en el derbi gironí contra el Banyoles a casa per la mínima (1-0). Una dinàmica que els homes d'Albert Carbó volien allargar ahir després del xiulet col·legiat. Una tasca difícil en una categoria tan complicada i més si s'hi afegeix que els xampanyers havien de visitar un dels camps més complicats de la categoria: el de l'Europa. Un estadi on els barcelonins tenien una mitjana de més de tres gols.

Tot i saber això, els empordanesos no van mostrar-se temerosos i van començar el partit agosarats i amb les intencions d'obrir la llauna el més aviat possible. Durant els primers minuts de partit els gironins van tenir les millors ocasions de gol a través de Medina i Xavi Ferrón. Amb el pas dels minuts, l'Europa va agafar terreny i va obtenir millors registres pel que fa a la possessió de pilota. Els locals van tenir moltes oportunitats d'obrir la llauna. Sobretot al minut 26, a través de Martínez. El Peralada, però, es va refer i a les acaballes de la primera part Pime va fallar un u contra u en la que era la millor ocasió de gol dels visitants. L'inici de la segona meitat va ser tot el contrari a la primera: els locals volien imperar però Pime va fer de les seves a l'àrea local. Concretament, al minut 62, quan el davanter visitant va provar una vaselina que va marxar fora per poc. Al final cap equip va poder moure el marcador.