Segueix-nos a les xarxes socials:

Empat agònic del Bordils tot i anar set gols per davant en el primer temps

Com la setmana passada, els de Pau Campos deixen escapar un bon avantatge, però finalment aconsegueixen un empat contra el segon

Empat agònic del Bordils tot i anar set gols per davant en el primer tempsaniol resclosa

El Bordils va aconseguir treure un punt d'un partit complicat contra el Villa de Aranda (27-27), candidat a l'ascens a Lliga Asobal, tot i que el conjunt entrenat per Pau Campos, com la setmana passada, va desaprofitar un avantatge de set gols per poder guanyar.

Semblava que el que havia passat la setmana anterior a Màlaga serviria de lliçó per als jugadors entrenats per Pau Campos. Però ahir els locals van tornar a desaprofitar un avantatge de set gols que tenien en la primera meitat. Tot semblava rodar bé quan a falta de 12 minuts per al descans els verd-i-blancs guanyaven per 12-5. Va ser un miratge, i un cúmul de males desicions en atac les que van fer que els castellans es posesin a un gol (14-13) abans d'arribar al descans i igualessin el duel a 14 ni passat un minut de la represa.

Llavors els visitants es van posar dos gols per davant (16-18) i a partir d'aquí els locals ja no van anar més per davant en el marcador, mentre que els castellans anaven tenint avantatges d'un o dos gols, tot i que el partit també va anar alguns cops empatat.

Amb 26-27 i quan faltaven 40 segons per al final, Arnau Palahí va aconseguir anotar el que seria el 27-27 definitu, ja que després el Bordils sabria defensar l'última acció atacant del Villa de Aranda per aconseguir esgarrapar un punt, tot i que es mantindrà en descens una setmana més.