Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bordils es queda sense premi en un duel ajustat

?Els gironins perden a la pista del Zamora, tot i fregar la victòria de prop (30-28) ?Palahí i Josep Reixach són els màxims golejadors de l'equip

El Bordils es queda sense premi en un duel ajustatLA OPINIÓN DE ZAMORA

El Bordils va marxar amb les butxaques buides de Zamora després de topar amb una derrota (30-28), en un duel igualat que va disputar-se fins a l'últim parcial.

Els gironins van veure's superats per la pressió local, que ben aviat va marcar el ritme del joc. Tot i aconseguir avançar-se al marcador en alguns instants, el Bordils no va poder marcar l'avantatge suficient i això ho va aprofitar el rival per marxar al descans amb el resultat a favor.

Seguint el guió de la primera part, la diferència de gols entre ambdós era mínima i cada vegada que el Zamora es posava per davant dels verd-i-blancs reaccionaven contundentment per retallar distàncies.

Aprofitant l'efectivitat de jugadors com Arnau Palahí o Josep Reixach, que ahir van marcar 6 gols, el Bordils no va poder trencar el partit a partir del 21-20. Sense temps per a més, Montes va ser l'últim en veure porteria amb una diana a falta d'un minut per al xiulet final.