Segueix-nos a les xarxes socials:

El primer punt ja és al sarró

El Figueres treu l'orgull per empatar un partit que perdia amb el Sant Andreu a Vilatenim i estrena el seu caseller És l'únic dels tres representants gironins a Tercera que ha sumat aquesta temporada

El primer punt ja és al sarródavid aparicio

El Figueres ha necessitat tres jornades per sumar el seu primer punt, l'únic que fins ara acumulen els tres representants de la província a la Tercera Divisió. El d'ahir va ser lluitat, suat, competit i sofert. Contra tot un Sant Andreu, un equip fet per estar a dalt a la classificació, hi va haver moments per a tot. La Unió es va posar per davant, però va veure com el rival li remuntava. Va ser capaç d'empatar i al final va aguantar el resultat com va poder.

Després d'obrir el campionat perdent de manera consecutiva amb el Sants i l'Hospitalet, a la tercera ha anat la vençuda. Vilatenim va celebrar el gol de Marc però ben aviat va emmudir amb les respostes de Brugué i Ton Alcover. 1-2 al descans i tocava posar-s'hi al segon acte. Genís Balaguer, amb una gran conducció i millor rematada, va establir l'empat definitiu abans de defensar el resultat amb ungles i dents als darrers minuts.