Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bàsquet Girona s'exhibeix i passa a semifinals de la Lliga Catalana LEB

S'imposa a Lleida a un rival de categoria superior amb un altre recital de poder anotador

El Bàsquet Girona es va classificar per a les semifinals de la Lliga Catalana LEB després d'exhibir-se a Lleida (73-87), contra un rival de categoria superior (Or) amb un altre recital de poder anotador. L'equip d'Àlex Formento acaba primer del seu grup a la fase prèvia i buscarà un lloc a la final de diumenge el proper dissabte al Barris Nord de Lleida, el mateix escenari del partit d'ahir. El seu rival sortirà del guanyador del duel entre el Barça B i el Pardinyes, que es jugarà demà. L'Hospitalet s'enfrontarà al Prat, que ha acabat campió de l'altre grup amb dos triomfs (70-59 ahir a la nit contra el filial blaugrana).

El partit d'ahir va tenir ben poca història. El Lleida, que necessitava guanyar per no quedar eliminat, va sortir enrauxat amb un parcial de 8-0, però de seguida el Bàsquet Girona va començar a trobar l'encert exterior. Dos triples de Sàbat van ser clau per capgirar el signe del partit, i es va arribar al final del primer quart ja per davant al marcador (18-25). Els de Fontajau van seguir molt còmodes al segon parcial i van disparar el seu avantatge fins als +21 punts al descans (30-51) davant la sorpresa del Barris Nord. El Girona duia 9/18 triples i en va acabar anotant 15 al final del partit, per només 5 del conjunt local.

El partit estava sentenciat i a la segona part el Lleida no va poder fer res per capgirar-lo. Només una tímida reacció va posar un 60-75 al marcador que Formento va aturar amb un temps mort. Al final, victòria gironina per 73-87 i classificats per a les semifinals de la Lliga Catalana LEB tombant el gran favorit, l'únic representant d'Or. Sàbat, amb 22 punts, va ser el màxim anotador del Girona.

Prem per veure més contingut per a tu