Segueix-nos a les xarxes socials:

La Cursa del Carrer Nou, el 20 d'octubre

La Cursa del Carrer Nou, el 20 d'octubre

El diumenge 20 d'octubre se celebrarà la Cursa Popular del Carrer Nou de Girona, que aquest any arriba a la seva 41 edició. Ahir, l'associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial i l'Ajuntament van presentar el cartell oficial de l'esdeveniment al bell mig del carrer Nou, acompanyats pels representants d'algunes de les empreses patrocinadores principals, Montepio i Autopodium, el Rotary Club de Girona, com a entitat beneficiària de la cursa que sosté un any més el seu esperit solidari, i Fotoinstant, que s'encarrega de l'organització tècnica.

L'esdeveniment mantindrà les diferents proves: les curses estrella de 10 i 5 quilòmetres, les milles urbanes, obertes a totes les categories (a partir dels 11 anys) i les curses infantils de caràcter no competitiu, per a grups d'1 a 7 anys i de 8 a 10 anys. Les curses dels 10 i 5 quilòmetres inclouran també la variant de la cursa d'empresa. Així mateix es conserven les categories de participació per a grups o escoles. La plaça Josep Pla serà el lloc d'entrega dels premis de la cursa de 10 quilòmetres i del trofeu honorífic Antoni Juliol i de les activitats de cloenda pensades per amenitzar la festa.

Les inscripcions per internet s'obriran l'1 de setembre i les presencials es podran fer al carrer Nou la setmana prèvia a la cursa en un estand instal·lat per a l'ocasió. Les inscripcions a les curses infantils i a la milla urbana es podran fer a la botiga Interesport Akilia del carrer Figuerola.

Prem per veure més contingut per a tu