Segueix-nos a les xarxes socials:

Bàsquet

El bàsquet no s'atura per Setmana Santa

Adepaf, l'Escala i Roses organitzen un campus amb convidats de luxe perquè fins a 170 nens i nenes s'ho passin d'allò més bé

El bàsquet no s'atura per Setmana SantaEMPORDÀ

El bàsquet no s'atura per Setmana Santa, aquesta és la consigna que volen donar els clubs de la comarca, ja que Adepaf, l'Escala i Roses han preparat un campus de bàsquet. Uns campus que han complert amb les expectatives dels clubs, ja que quasi hauran esgotat les inscripcions. En total, uns 170 nens i nenes que no deixaran de practicar l'esport que més els agrada ni per vacances.

El campus de l'Escala compta amb 55 participants.

A més, s'han preparat per aquests quatre dies de festa moltes sorpreses. Però el que no és sorpresa és que hi ha convidats de luxe, de jugadors professionals i que estan ara mateix a l'elit del bàsquet. És el cas de Nil Angelats, que juga actualment al Bàsquet Girona de LEB Plata i que havia format part del primer equip del Manresa a l'ACB, que visita el campus de l'Escala.

Mig centenar de nens i nenes al campus de l'Adepaf.

També és el cas del campus del Club Bàsquet Roses, que s'estrena per aquestes dates, que ha convidat les exjugadores Anna Jòdar i Laia Moya -internacional amb Espanya- que juguen amb el GEiEG de Copa Catalunya. A Roses també hi haurà Raül Galobardes, tècnic superior de bàsquet i entrenador del Bàsquet Girona, que de ben segur donarà consells molt útils tant a jugadors com a entrenadors.

Prem per veure més contingut per a tu