Segueix-nos a les xarxes socials:

Unes 900 persones participaran en el 19è Campionat de Funky Hip Hop

El pavelló de Fontajau acollirà un any més diumenge el Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona. La prova, que enguany arriba a la dinovena edició, es realitzarà entre les 10 del matí i les 6 de la tarda. Està previst que hi participin unes 900 persones procedents de 18 escoles de ball.

L'activitat començarà amb la categoria més petita, la prebenjamina, i acabarà amb la categoria professional, dirigida a professorat, i Prèmium, destinada a pares i mares. En total, les persones participants competiran en dotze categories diferents i hi haurà un total de 99 actuacions.

Les escoles de ball inscrites al Campionat procedeixen tant de Girona ciutat com d'altres poblacions, com Figueres, Riudellots de la Selva, Anglès o municipis de la demarcació de Barcelona.

Per poder assistir a l'activitat com a públic es poden comprar entrades en línia mitjançant el web del campionat o a les taquilles del pavelló el mateix diumenge a partir de les 8.30 h. Les entrades són numerades i l'aforament és de 3.100 persones. L'Ajuntament de Girona organitza el Campionat a través del Servei Municipal d'Esports i compta amb la col·laboració de Veri - Aigües del Pirineu, Tukos, Flexfit, 397 Shop i Urban Classics.

Prem per veure més contingut per a tu