Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bordils continua fort al Blanc-i-Verd amb una nova victòria molt lluïda

?Tot i la manca d'encert de cara a porteria, els de Sergi Catarain porten l'avantatge durant tot el partit per deixar sense resposta el Palma del Río

El Bordils continua fort al Blanc-i-Verd amb una nova victòria molt lluïdaaniol rescolsa

El Bordils va brindar ahir una altra victòria al pavelló Blanc-i-Verd davant la seva afició. Els de Sergi Catarain van superar amb nota el duel davant del Palma del Río (30-26), un rival directe de cara al final de la Lliga que ara tenen a només un punt.

El conjunt local va començar portant la iniciativa i, només amb la primera jugada, Sergi Mach ja va marcar la diferència aconseguint superar el porter rival. A partir d'aquí, els compassos van seguir favorables al Bordils, que no va abaixar el ritme en cap moment i arribava al descans amb un avantatge de 16-10, gràcies al treball defensiu. La segona part va seguir el mateix guió. Els de Catarain van mantenir la intensitat per desfer-se amb claredat del Palma del Río, que també va voler dir alguna cosa. Sobretot, al tram final, quan ja veia que se li esgotava el temps i va prémer l'accelerador aprofitant el contraatac. No van tenir res a fer els cordovesos, que van topar amb una defensa molt sòlida per anul·lar les seves opcions. La feina de desgast va servir per segellar la victòria.

Prem per veure més contingut per a tu