Segueix-nos a les xarxes socials:

El Palamós culmina la remuntada amb doblet de Pepu Soler

?Dos gols de l'exfronterer Javi Revert passen factura a La Jonquera, que torna a ser derrotada

Derrota dolorosa de la Jonquera davant el Tona. Es va veure un duel molt igualat en què l'exfronterer Javi Revert va decantar la balança realitzant les dues dianes osonenques. A partir de l'expulsió de Trulls (Tona) en el minut 60, els locals van dominar i van generar constant perill a la porteria rival. Els locals van tenir molt poc encert a la porteria de Zorrilla.

palamós - manlleu

Victòria de prestigi dels palamosins. El Manlleu, que va ser superior els primers 45', va marxar al descans amb 0-1. Però a partir del penal i l'expulsió d'Isaac, els locals, amb doblet del pitxitxi Pepu Soler, van fer possible la remuntada.