Segueix-nos a les xarxes socials:

Un gol de Bale dona els tres punts a un Madrid molt gris

?El futbol de l'equip que ara entrena Santiago Solari continua sense convèncer, però la victòria contra el cuer fa pujar els blancs al quart lloc

El Reial Madrid, amb un solitari gol del gal·lès Gareth Bale, es va endur la victòria de la seva primera visita a l'Alcoraz (0-1), en un duel en què els de Santiago Solari van acabar defensant tancats en la seva àrea davant un rival aguerrit, encara que van aconseguir aguantar per retornar a llocs de la Lliga de Campions.

La relaxació del tram final va estar a punt de passar factura al conjunt blanc, que va passar els últims minuts traient trets i serveis de cantonada dels de Francesc. Tot i així, va valer el gol del gal·lès al minut 8, de manera que els madridistes sumen 26 punts, que els permeten ser quarts i tornar a trepitjar posicions «Champions». El quadre d'Osca, malgrat la seva valentia, seguirà una setmana més com a cuer amb només set punts.

Gareth Bale va fer l'únic gol del partit i va tornar a marcar a LaLiga més de tres mesos després -des de l'1 de setembre davant el Leganés-; després d'un jugada iniciada per Marco Llorente, Odriozola va centrar i el gal·lès, de volea, va rematar al fons de la porteria de l'Osca.