Segueix-nos a les xarxes socials:

El Reial Madrid guanya demanant l'hora

Els de Solari, amb una diana de Bale, s'imposen a un Osca que va collar els blancs en el tram final

El Reial Madrid guanya demanant l'horaReuters

El Reial Madrid, amb un solitari gol del gal·lès Gareth Bale, s'ha endut la victòria de la seva primera visita al Alcoraz (0-1), en un duel en què els de Santiago Solari van acabar defensant tancats en la seva àrea davant un rival aguerrit, encara que van aconseguir aguantar per retornar a llocs de Lliga de Campions.

La relaxació del tram final va estar a punt de passar factura al conjunt blanc, que va passar els últims minuts traient trets i defensant serveis de cantonada. Així i tot, va valer el gol del gal·lès al minut 8, de manera que els madridistes sumen 26 punts, que els permeten ser quarts i tornar a trepitjar posicions 'Champions'. El quadre d'Osca, malgrat la seva valentia, seguirà una setmana més com a cuer (7).