Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Salts solidaris al Windoor i l'Skydive d'Empuriabrava recapten 15.000 euros

Els diners de la 1a Care-All Sky Family Fund Raiser són per a paracaigudistes accidentats o amb necessitats específiques i les seves famílies

Salts solidaris al Windoor i l'Skydive d'Empuriabrava recapten 15.000 eurosSKYDIVE I WINDOOR

Empuriabrava ha acollit, aquest divendres 16 de novembre, la primera edició del "Care-All Sky Family Fund Raiser", una iniciativa solidària que recapta fons per a paracaigudistes accidentats o amb necessitats específiques i les seves famílies.

Aquest esdeveniment ha tingut com a emplaçament i el Túnel de Vent d'Empuriabravai el centre de paraguidisme, Windoor i Skydive Empuriabrava, que hi ha al costat mateix del túnel s'han unit per organitzar un gran esdeveniment internacional que ha comptat amb la participació de més de 80 voladors i paracaigudistes de reconegut prestigi.

Entre els esportistes que han col·laborat a l'acte realitzant salts solidaris destaca la presència dels campions del món Will Penny, Babylon i Fly Warriors. Cal esmentar també la participació de l'atleta César Rico, el volador més ràpid del món, i el seu company Dani Gallego, que recentment han format part de la selecció espanyola en els mundials de vol indoor celebrats a Bahrain, on es van convertir en el 6è millor equip del món en la categoria de vol dinàmic per parelles (2 way Dynamic).

Tots dos atletes han contribuït a aquest esdeveniment compartint la seva tècnica de vol amb la resta d'assistents i competint en unes animades batalles de vol anomenades Scrambles contra altres experts del vol indoor.

El Túnel de Vent d'Empuriabrava s'ha involucrat en la gestió d'aquesta iniciativa solidària i ha contribuït a la causa fent una donació de 3 hores de vol i les seves instalacions per assegurar que aquesta primera edició del "Care-All Sky Family Fund" fos tot un èxit.

El "Care-All Sky Family Fund Raiser" recapta més de 12.000 € en la 1a edició

6

El director de màrqueting del Túnel de Vent d'Empuriabrava, Sergi Ponsa, ha explicat que «estem molt contents de col·laborar en la 1a iniciativa solidària oficial, relacionada amb el món del paracaigudisme i del vol Indoor, i fer-ho com a patrocinador principal és per a nosaltres un orgull». Care All és una fundació sense ànim de lucre, nascuda aquest any, i aquest esdeveniment marca el tret de sortida de la seva activitat.

«Que hagin triat Windoor per fer-ho és un símptoma de la nostra bona salut que ens motiva a seguir millorant cada dia. A més, aquesta iniciativa coincideix amb el nostre 6è aniversari i pensem que és la millor manera de retre homenatge al nostre esport, pel qual hem lluitat fins aconseguir que sigui un esport federat a Espanya. S'entreveuen nous reptes en l'horitzó i tot l'equip de Windoor està desitjant oferir una experiència única a tot el món, amb el compromís i la passió que sentim per volar», ha manifestat Sergi Ponsa.

A part dels vols, la 1a edició del "Care-All Sky Family Fund Raiser" ha comptat amb un sorteig i un sopar benèfic. Aquest esdeveniment tindrà caràcter anual i es repetirà l'any vinent a Empuriabrava on la Fundació Care-All té la seva seu.

Prem per veure més contingut per a tu