Segueix-nos a les xarxes socials:

El Betis assalta el Camp Nou

Messi va tornar i va marcar de penal, però no va poder evitar una clara derrota dels blaugranes

El Betis assalta el Camp NouEFE

El Betis ha assaltat aquest diumenge el Camp Nou en una exhibició ofensiva (3-4) que ha descol·locat el Barcelona, que malgrat la derrota com a local es manté com a líder de LaLiga Santander però amb menys marge de punts.

Després d'un primer temps en què el Betis ha dominat i s'ha avançat amb els gols de Júnior (min.20) i Joaquín (min.34), el Barcelona s'ha acostat al Betis amb un gol de penal de Messi (min.68), però tres minuts després Lo Celso, aprofitant-se d'un error de Ter Stegen, ha tornat a prendre la iniciativa.

En el minut 79, Arturo Vidal donava esperances al Barcelona, que amb un jugador menys per l'expulsió de Rakitic, veia com Sergio Canales feia el 2-4 en el minut 82. En el temps afegit, Messi marcaria el tercer per als blaugranes.