Segueix-nos a les xarxes socials:

Quim Costa alerta que La Roda presenta un alt potencial físic

El tècnic del Bàsquet Girona no es refia del penúltim classificat de la LEB Plata, que només ha guanyat un partit

El Bàsquet Girona busca aquesta tarda a La Roda (19.00) refer-se de la dura derrota que va encaixar diumenge a Fontajau contra l'Almansa (46-66) en un partit marcat per la fortalesa física dels jugadors rivals. Quim Costa, el tècnic dels gironins, alertava ahir que aquesta tarda es tornaran a trobar un equip «amb cinc o sis jugadors d'un potencial físic molt gran, que són rapidíssims» i considera que «haurem de contrarrestar aquest poder del rival amb més talent basquetbolístic nostre».

Segons Costa «ens espera un partit força complicat, com tots els partits d'aquesta categoria, i més amb els problemes físics que tenim, perquè no sabem si tindrem els 10 jugadors de la plantilla a disposició». Davant les possibles baixes el Girona s'emportarà els joves Joaquim Rosito i Eduard Ramos.

«A mesura que anem jugant partits vaig veient que tots els equips estan formats per jugadors la majoria estrangers amb un potencial físic enorme, com Almansa. I aquesta setmana ens tornarem a trobar un altre rival així», insistia el preparador. La Roda només ha guanyat un partit i ocupa la cua de la classificació empatat amb el Vic. Precisament l'únic triomf que sumen el van aconseguir a casa davant dels osonencs.

Després de la dura derrota contra l'Almansa el Bàsquet Girona afronta el duel a La Roda amb ganes de refer-se i seguir mirant amunt. «La setmana passada el rival era molt superior físicament a nosaltres i a més ens va presentar una sèrie de situacions defensives que en atac no vam saber solucionar perquè fins ara no ens hi havíem trobat», va afegir l'entrenador, Quim Costa.

Prem per veure més contingut per a tu