Segueix-nos a les xarxes socials:

Pepu Soler suma 10 gols en set partits amb el Palamós

En les primeres quatre jornades de Lliga, el nou davanter del Palamós, Pepu Soler, ja va demostrar el seu idil·li amb el gol perquè en va marcar 8, destacant un doblet a Tona (1-2) i un pòquer de gols contra la Guineueta (5-0). Després d'un parèntesi de dues jornades sense veure porteria, a Banyoles (1-0), amb penal errat inclòs, i contra l'Argentona (1-1), el passat diumenge a Esplugues de Llobregat, Pepu Soler es va treure l'espina clavada i amb el seu segon doblet va resultar decisiu per explicar la tercera victòria del conjunt de Javi Salamero. El desè gol de Pepu Soler va ser determinant per desfer el 3 a 3 dels barcelonins que van aconseguir al minut 82 i que l'ex Girona C va contrarestar dos minuts després amb el definitiu 3 a 4.