Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Figueres de Joan Esteva es deixa remuntar al camp de l'Horta en els últims minuts

Els empordanesos s'havien avançat amb un gol de Carles Puig al minut 79

La Unió Esportiva Figueres ha començat la lliga de Tercera Divisió amb mal peu, amb una derrota 3-1 al Municipal Feliu i Codina de l´Horta. Els homes de Joan Esteva van estar a l´alçada del rival, que ja els havia eliminat de la Copa Catalunya a la pretemporada, durant tot el partit. Més d´una ocasió, com un xut d´Àlvaro que s´estavellava al pal o un de Rixti en rebre una contra d´Espuña.

Un gol de Carles Puig va avançar els figuerencs quan només quedaven deu minuts perquè acabés el partit, però la reacció de l´Horta va ser letal.

Dos gols en els últims minuts (min. 86 i 87) i un tercer en l´afegit van deixar els tres punts a Horta, resultant un cop molt dur per al Figueres que veia com s´esvaïa la victòria. «Hem estat molt a prop de treure un bon resultat. Estem molt decebuts, però tornem sabent que hem estat molt competitius i hem pogut donar resposta a un bon rival. Som conscients del moment en què estem i l´equip ha sabut estar a l´alçada», comentava Esteva.