Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Figueres prioritza el fitxatge d'un davanter més

El migcampista Bora Barry, del Palamós, es converteix en el 18è home

El Figueres prioritza el fitxatge d'un davanter mésLLUIS RIBERA

“Tenim 18 jugadors i ara ens falten entre una i dues incorporacions, principalment un davanter”, apunta Rafa Bonillo, director general del Figueres. Els unionistes han patit 10 baixes aquest estiu i el capítol d’altes es va engreixar divendres passat amb el fitxatge de Bora Barry, la novena cara nova. El migcampista de Figueres va jugar en el juvenil A del Palamós la temporada passada i va tenir minuts en el primer equip, de Tercera Divisió -va coincidir amb Àlex Campos, Subi i Marc Gelmà. Barry coneix Vilatenim perquè hi havia jugat en futbol base i després de tres setmanes a prova ha acabat convencent Joan Esteva.

D’altra banda, el central osonenc Ramon Marimón i el lateral kenià David Owino, que també estaven a prova, en un principi no fitxaran.

UE FIGUERES 2018/19

Entrenador: Joan Esteva (Europa).

Altes: Álvaro Fernández (Granollers), Ivan Murillo (Manchego), Dan Coll (Manlleu), Bora Barry, Marc Gelmà, Àlex Campos i Eduard Subirana (Palamós), Èric Vilanova (Pobla de Mafumet) i Carles Tena (Europa).

Renovats: Sergi Romero, David Aroca, Pere Espuña, Ritxi Mercader, Joan Pons, Èric Pimentel, Albert Canal, Carles Puig i Eric Torres.

Baixes: Pep Chavarría (Olot), Xavi Ferrón i Aleix Feixas (Girona C), Toni Cunill, Maik Molist i Gil Muntadas (Llagostera), Marc Bonaventura (Banyoles), Ferran Grau (Besalú), Aleix Díaz (Marca de l’Ham) i Hostench.

Prem per veure més contingut per a tu