Segueix-nos a les xarxes socials:

Portugal i Cristiano no necessiten brillar per guanyar

El Marroc, que ha merescut molt més, és la primera selecció en quedar eliminada del Mundial de Rússia

El Marroc és la primera selecció en quedar matemàticament eliminada del Mundial de Rússia 2018. I es podria afirmar que injustament. Però com tothom sap, el futbol no entén de justícia. Portugal s'ha embutxacat els tres punts amb experiència i ofici.

Un gol de cap de Cristiano Ronaldo -el quart al Mundial- a la sortida d'un córner al minut 4 ha aplanat el camí de la selecció portuguesa, qua a partir d'aquest moment s'ha limitat a defensar, ben ordenada i amb les línies juntes.

El Marroc, amb possessió i bon joc, ho ha intentat de totes maneres. Els de vermell han pecat de falta d'encert i ho han pagat amb l'eliminació. La selecció africana ha dominat i ha gaudit de desenes d'ocasions de gol. sobretot a les botes del seu capità, Benatia.

Portugal n'ha tingut prou amb una. Tot i el trist partit de la selecció portuguesa, el gol de Cristiano ha sentenciat el duel. I cal recordar que aquest joc defensiu no és nou en el combinat de Fernando Santos. Portugal va guanyar l'Eurocopa 2016 jugant d'aquest manera. Per tant, no és un fet aïllat i els resultats els corresponen.

Amb aquesta victòria, Portugal lidera el grup A amb quatre punts. El Marroc queda eliminat amb zero i el partit entre Iran i Espanya clarificarà el futur de les tres seleccions.

Prem per veure més contingut per a tu