Segueix-nos a les xarxes socials:

Brasil tampoc convenç i empata amb Suïssa

Coutinho ha avançat la seva selecció, però Zuber ha respost amb un polèmic gol

La selecció del Brasil ha començat aquest diumenge la seva participació al Mundial amb un decebedor empat per 1-1 davant Suïssa, gràcies a un gol de Philippe Coutinho previ al gol rival de Steven Zuber, un resultat que ha sembrat certs dubtes de cara a seu Grup I després de la disputa de la primera jornada.

Els pupils de 'Tite' han signat contra Suïssa en el Rostov Arena un sofert debut mundialista, mostrant alhora galons de favoritisme i desconnexions en la creació de joc. Així, aquest resultat tan sols li ha servit per situar-se en la segona plaça del grup amb 1 punt (igualat amb els helvètics), mentre que Sèrbia és el líder amb 3 punts a causa del seu triomf davant Costa Rica (0-1).

Sommer no ha pogut fer res en el segon gran acostament de la 'canarinha'. Corria el minut 19 quan Coutinho, situat a la cantonada esquerra de l'àrea rival, ha rebut una passada en curt de Neymar Jr i 'ipso facto' ha connectat un preciós xut amb la dreta, que ha pujat mentre agafava rosca per al final colar-se a la porteria helvètica i establir així l'1-0.

Zuber aconsegueix el polèmic gol de l'empat

A l'inici de la segona part s'ha despertat Suïssa, que als cinc minuts de la represa ha fet l'empat a 1 gràcies a un gol del migcampista Steven Zuber. L'interior esquerre, pràcticament sol dins l'àrea petita, va rematar de cap a la xarxa un córner tret per Xherdan Shaqiri a peu canviat des del costat dret; aquest cop de cap, després d'una escena que no ha estat exempta de polèmica, va superar a boca de canó al porter 'canarinho' Alisson.

Els futbolistes brasilers, després de veure la repetició en els videomarcadors de l'Rostov Arena, s'han queixat d'una empenta de Zuber a Miranda abans del seu gol. Han demanat a l'àrbitre mexicà César Ramos que mirés les pantalles i sol·licités el VAR, però no ho ha cregut oportú i l'empat ja ha estat oficial tot i les ocasions finals per l'equip brasiler, empès per l'entrada de Firmino.