Segueix-nos a les xarxes socials:

Els unionistes, amb els deures de la salvació fets, cedeixen davant un Granollers que ha enviat el degà en el descens matemàtic

El Figueres s'acomiada de Vilatenim amb derrota i el Palamós baixa a Primera CatalanaUEF

El Figueres ha tancat la temporada a l'Estadi de Vilatenim, aquest diumenge, amb una derrota intranscendent (0-1) pels seus interessos davant el Granollers, que sí que es jugava la vida per baix. Els unionistes, amb tot fet des de fa jornades i sense opcions de promocionar des del dissabte anterior, han donat descans a Maik Molist i Marc Bonaventura i han fet debutar el juvenil Víctor Valverdre en el tram final. Els vallesans s'han emportat els tres punts gràcies a un gol de Samu Obeng en el minut 85.

El Figueres, 10è classificat, posarà punt i final a la temporada el diumenge que ve (12 h) al camp del Sant Andreu, classificat pel play-off, amb l'únic al·licient d'intentar prendre la 9a posició honorífica en el Vilafranca.

D'altra banda, aquesta victòria del Granollers, adjuntada amb la derrota del Palamós al Prat (3-2) en els darrers minuts, ha empès al degà en el descens matemàtic a Primera Catalana. Els palamosins tenen una bona representació altempordanesa a la plantilla, com l'entrenador escalenc Pitu Batlle, que va arribar a la segona volta procedent del juvenil A, i els futbolistes Boran Minic Botxi, Kike Sánchez i Àlex Campos.