Segueix-nos a les xarxes socials:

La Jonquera 11Castellar

La Jonquera queda frenat davant el cuer

El revulsiu Bruno Müller salva un punt per un equip jonquerenc que es consolida en el vuitè lloc

La Jonquera queda frenat davant el cuerFALGUES FOTO

La Jonquera continua instal·lat en una còmoda vuitena posició, però el diumenge passat va deixar escapar una bona ocasió per treure el cap a la zona mitja alta. Sense el sancionat Ramon Masó i amb Miquel Juan encara sense debutar, els nois que entrenen Jordi Boix i Lluís Moñino es van estavellar davant el cuer, el Castellar, a les Forques (1-1). Els vallesans, amb un peu i mig a Segona Catalana, venien de perdre sis dels últims vuit partits i es van avançar amb un gol per l’escaire de Saavedra (12’). La reacció de la Jonquera no va arribar fins a la segona part, coincidint amb l’entrada de Bruno Müller, que va anotar el seu quart gol després d’una combinació entre Moñino i Hidalgo.

El porter Dani Muñoz se’n va cedit en el Palafrugell, de Segona

Dani Muñoz, porter que va arribar a la Jonquera l’estiu passat procedent del Peralada juvenil, acabarà la temporada en el Palafrugell, de Segona. Muñoz havia estat lesionat a l’inici de curs, encara no havia debutat i competia amb Aleix Manzano i Dani Lobato.