Segueix-nos a les xarxes socials:

Un últim període nefast castiga el Quart, que torna a perdre

Un parcial d'11-25 en els darrers 10 minuts acaba amb les opcions de l'equip que entrena Carles Ribot

Un partit de bàsquet dura 40 minuts. Ahir, el Quart ho va poder comprovar en primera persona. Després de sortir per feina i firmar un gran primer quart (22-9), els gironins van veure com el Sant Adrià li escurçava a poc a poc les diferències. Tot i així, va arribar al descans guanyant de vuit (39-31).

A la represa, el Quart, va mantenir la renda i es va plantar a falta de deu minuts amb l'electrònic a favor (56-48). El triomf era una mica més a prop. Malauradament, l'alegria va durar poc. De forma incomprensible, el Quart es va esborrar de la pista en un tres i no res. Els de Carles Ribot van tirar per la borda la bona feina feta fins aquell moment. Un parcial d'11-25 a l'últim quart va acabar condemnant l'equip gironí, que continua enfonsat a la zona baixa de la classificació. El Quart és penúltim, amb un balanç de 6 victòries i 14 derrotes després de 20 jornades de lliga. Diumenge (18.15 h), els de Carles Ribot tindran una bona oportunitat per retrobar-se amb la victòria, ja que visitaran la pista del Castelldefels, que només té un triomf més.