Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Uni no es fia de l'Estudiantes

?Les d'Èric Surís reben aquesta tarda al cuer, que encara no ha guanyat cap partit ?Les gironines tenen per davant una setmana intensa amb els partits contra Olympiacos i Perfumerías Avenida

L'Spar Citylift Girona rep aquesta tarda a Fontajau (18h) el Movistar Estudiantes. Les gironines tindran al davant un equip que encara no ha aconseguit cap triomf en els catorze partits de Lliga que ha disputat i que ha encaixat derrotes contundents com ara amb el Gernika (101-51) o el Permuferías Avenida, la setmana passada (60-99). A la seva pista, les d'Èric Surís hi van guanyar per 13 punts (71-84) de diferència.

De totes maneres, l'entranador gironí no vol que les seves jugadores es relaxin i pensin en pròxims compromisos, com és el cas de l'Olympiacos, el proper dijous on en què s'haurà de remuntar els cinc punts de desavantatge de l'anada a Grècia de l'Eurocup. Ni tampoc en dissabte, quan tocarà enfrontar-se al líder de la Lliga, un Perfumerías Avenida que ahir va guanyar al Nissan Extremadura.

Surís destaca del rival que «és un equip jove i amb ritme, motivat pel canvi d'entrenador de fa un parell de setmanes. Un equip que s'haurà d'estar en compte des del principi perquè el seu joc i ritme de partit exigirà una gran despesa física». Les jugadores rivals a tenir en compte són, l'americana Shayann Selby i les espanyoles Alejandra Quirinante i Celia Ménendez, que tenen bon llençament i són jugadores ràpides i molt mòbils. Les gironines venen de set partits sense perdre a la competició domèsitca, cosa que els ha fet assegur-se la segona posició, seguir l'estela del Perfumerías Avenida i classificar-se com a caps de sèrie per la Copa.

Prem per veure més contingut per a tu