Segueix-nos a les xarxes socials:

Cursa

Mateos i Segura guanyen la Lluerts de Viladamat, de 253 participants

La Lliga Trail Montgrí s'estrena a terres viladamatenques amb circuits de 21, 10 i 6 km

Mateos i Segura guanyen la Lluerts de Viladamat, de 253 participantsCURSES.CAT

La Lliga Trail Montgrí es va iniciar diumenge amb la Marxa dels Lluerts de Viladamat, que va comptar amb 253 participants entre els recorreguts de 21, 10 i 6 km. Al podi de 21 km hi van pujar Desi Mateos, Ivan Serrano i Rajiv Marroig -masculí- i Alba Segura, Sara Galvany i Susanna Marqués -femení. En el calaix de la de 10 hi van ser Nil Mercader, David Anchuela i Marc Montero -nois- i Marili Y. Banegas, Claudia Baudry i Maria Garcia -femení. Podeu trobar les classificacions completes al web de Curses.cat.

La segona de les tres proves de la Lliga Trail Montgrí serà el 5 de novembre amb la Tramun Trail de l'Escala.