Segueix-nos a les xarxes socials:

El juvenil del Girona perdona al Narcís Sala i encaixa la segona derrota

?Pedro Porro va ser l'autor del gol del conjunt gironí, al que li va faltar temps per puntuar

El Girona juvenil va sumar la segona derrota de la temporada, totes dues a domicili i a Barcelona, després de fer-ho ahir contra el Sant Andreu. Tot i que els d'Àlex Marsal van dominar gran part del partit, després de perdonar amb 0-0 van veure com un afortunat gol en pròpia de Teo avançava el conjunt quadribarrat. Fins al descans, els gironins van tornar a perdonar i a la represa, al minut 61, Franco posava el 2 a 0. Pedro Porro, de penal, retallava diferències pel Girona que, fins al final, va fer un atac i gol i, tot i enviar una pilota al pal, no va poder com a mínim sumar un punt de la seva visita al Narcís Sala. El proper cap de setmana reben el Nàstic.