Segueix-nos a les xarxes socials:

Femení

El Sant Pere continua enlairat amb una golejada plàcida

Les de Joan Pont, reforçades amb Tània Moreno, es desfan del Cerdanyola (6-0) i són terceres de Preferent

El Sant Pere continua enlairat amb una golejada plàcida

El Sant Pere Pescador és tercer de Preferent, amb un partit menys, després de passar per sobre del Cerdanyola del Vallès (6-0) en un duel clarament dominat per les de Joan Pont. Un trio d'Ana Ríos, un doblet de Blanca Cros i un de Sílvia Masferrer van permetre a les groc-i-negre trepitjar els talons a l'Estartit i al Sant Andreu. “Hem sortit a guanyar des del primer minut i amb la intenció de mantenir la possessió de la pilota. El Cerdanyola només ha pogut defensar; amb una mica de sort hauríem pogut guanyar 12-0”, comenta l'entrenador santperenc.

En aquest partit va debutar com a nova jugadora del Sant Pere la davantera Tània Moreno, que prové del Cabanes i que ha jugat a la selecció catalana en categories inferiors.

Aida Garcia alta, Santiago baixa

A una categoria per sota, Primera Catalana, el Cabanes va patir la tercera derrota consecutiva al camp del Guineueta de Barcelona (2-0) per dos gols a la segona meitat. Les de Quim Cruset -que tenen Aida Garcia com a portera, mentre que Júlia Santiago és baixa- confien en trencar la dinàmica davant el Sant Feliu de Guíxols.

L'estrena del Vila-sacra a Segona Catalana davant la Pera no va ser precisament somiada, ja que el conjunt de Miguel Pedreño va caure golejat 1-7. Tot i que l'omnipresent Souhaila havia retallat distància abans del descans amb 1-3, les visitants van acabar jugant a plaer a la represa.

Prem per veure més contingut per a tu