Segueix-nos a les xarxes socials:

Penúltima estació per al Peralada

?Els gironins visiten aquesta tarda el Rápido de Bouzas gallec en el duel d'anada de la final per pujar a Segona Divisió B ?Arnau espera que el seu equip marqui algun gol encara que assegura que l'objectiu és «guanyar» al Baltasar Pujales de Vigo

Penúltima estació per al Peraladarosana vidal

Últim desplaçament de la temporada per un Peralada entossudit a fer història. El duel al camp del Rápido de Bouzas (18.30 h.) és la sortida més important de l'any i on els gironins voldran fer un pas important per, en una setmana, assolir l'ascens a la Segona Divisió B. El rival, entrenat per Patxi Salinas, va acabar segon al grup gallec de Tercera Divisió i després d'eliminar el Cayón i el Villa Santa Brígida, s'han plantat a l'última eliminatòria havent guanyat els quatre partits de la promoció.

El Peralada, tot i la última derrota al camp del Conquense, està fent mèrits més que suficients per acabar aconseguint el desitjat ascens. El conjunt d'Arnau Sala ha aconseguit marcar en tots els partits i aquest és el principal objectiu pel partit d'aquesta tarda. No obstant, el tècnic dels alt-empordanesos va assegurar que «sortirem a buscar la victòria», per encarrilar l'ascens que s'acabarà decidint a Peralada, un aspecte que també té a la seva ment el rival, on el seu entrenador, Patxi Salinas, va dir que «és important no encaixar cap gol i si acabem 0-0 podrem estar satisfets».

Els peraladencs van amb avió ahir a la tarda fins a Vigo amb tots els jugadors disponibles a excepció de Draman, Nacho Ruiz i Serrano, lesionats de llarga durada. Estellés, que va acabar amb molèsties l'últim partit a Conca, serà titular ja que està recuperat al cent per cent. L'estadi, d'herba artificial i de dimensions reduïdes, juntament amb el caliu d'una afició local entregada, probablement no serà beneficiós pel joc combinatiu d'un Peralada que vol encarrilar l'eliminatòria a Galícia. «El Rápido prepararà un partit físic i molt intens i hem d'estar preparats. Serà un duel amb un ritme molt alt», destacava el tècnic dels xampanyers.

L'equip de Salinas, que ja es va enfrontar com a entrenador amb Arnau Sala, quan estava al Sant Andreu i el gironí a l'Olot, disposa de Pablo Carnero com el futbolista més perillós, autor de 15 gols a la temporada regular. A Vigo es parla d'una «eliminatòria molt dura» però són conscients que gran part de les seves opcions per pujar passen pel partit d'aquesta tarda. Salinas té a la seva disposició tota la plantilla i vol seguir amb un camí perfecte, i sense encaixar cap gol, en aquest play-off.

Prem per veure més contingut per a tu