Segueix-nos a les xarxes socials:

Com veure el Mundial de MotoGP 2017 en directe

Aquesta temporada pots tornar a seguir en directe al nostre portal el campionat del món

Com veure el Mundial de MotoGP 2017 en directe

El circuit de Losail serà l'escenari de la tornada del Mundial de Motociclisme amb català Marc Márquez (Repsol Honda) com a rival a batre en la categoria de MotoGP per la seva condició d'actual campió del món, i amenaçat pels seus tradicionals rivals, encapçalats per el seu ambiciós i puixant compatriota Maverick Viñales (Yamaha).

Aquest any les carreres del Mundial de MotoGP no podran veure's en directe, ni tan sols les dels grans premis que se celebren a Espanya. Els drets pertanyen a Movistar + que serà l'encarregada de retransmetre tots els grans premis del calendari de 2017.

En qualsevol cas, no tot està perdut per a tots aquells aficionats que no disposin d'aquestes plataformes de pagament i vulguin conèixer al minut i en directe el desenvolupament de les curses d'aquesta nova temporada de MotoGP.

I és que el nostre portal també ofereix la possibilitat de seguir en directe totes les curses de cada un dels 18 circuits que integren el campionat del món. A través del nostre especial del Mundial de MotoGP, els nostres lectors tenen accés a la narració en viu i en directe de cada cita de la temporada. D'aquesta manera, t'ho posem fàcil perquè puguis seguir totes les proves del calendari -tant en MotoGP com en Moto2 i Moto3- i puguis conèixer en detall i volta a volta tot el que passa en cada carrera i com marxa la classificació de cada gran Premi ...

Prem per veure més contingut per a tu