Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El futur de l'exfiguerenc Bona passa pel Palamós

El fins fa poc dies davanter del Figueres té el camí encarrilat cap el degà, també de Tercera Divisió

El futur de l'exfiguerenc Bona passa pel PalamósLLUIS RIBERA

El Figueres ha vist com, els darrers dies, el davanter Marc Bonaventura havia sol·licitat la baixa federativa i se li va concedir el divendres passat. El jugador de Banyoles és pretès per equips, també, de Tercera Divisió com el Palamós i la Jonquera, i el seu camí està encarrilat cap al degà.

Si s'acaba confirmant el fitxatge de Bona pel Palamós, allà es retrobaria amb excompanys com Guillem Cornellà, Marc Serramitja i Narcís Barrera. Curiosament, Palamós i Figueres es veuran les cares en el primer partit de l'any, el 8 de gener (12 h), al Nou Estadi.

Bonaventura estava sent el 16è jugador més utilitzat per Chicho, tècnic unionista, després de disputar 11 partits, 5 dels quals com a titular (498 minuts), i sense haver pogut marcar cap gol. L'ex del Banyoles va fitxar pel Figueres l'estiu del 2013, entremig ha viscut un calvari de lesions i una cessió en el Girona B, i el seu gol més recordat és el que va anotar al camp de la Pobla de Mafumet en l'últim partit de lliga de la temporada 2014/15 i que va permetre l'accés en el play-off d'ascens a Segona B.

Prem per veure més contingut per a tu