Segueix-nos a les xarxes socials:

Vòlei

El CV Figueres manté el bloc femení amb nou equips

El club figuerenc de vòlei continua presidit per Jordi Jaume i té el sènior femení, de Tercera Catalana, com a sostre

El CV Figueres manté el bloc femení amb nou equipsLLUIS RIBERA

El Club Vòlei Figueres va presentar, divendres passat al poliesportiu municipal, els nou equips que té aquesta temporada. En un acte encapçalat pel president del club figuerenc, Jordi Jaume, i amb la presència del regidor d'Esports, César Barrenechea, l'entitat blanc-i-blava va tornar a mostrar el potencial femení, si bé l'infantil blau és mixt, amb la presència de dos nois.

El sostre del Club Vòlei Figueres continuen sent les sèniors, establertes a Tercera Catalana per segona temporada seguida i dirigides per Santi Coll. Després de la presentació, el cap de setmana va ser el torn de les competicions, amb els següents resultats pel que fa als equips de base: Salle Figueres 0 juvenil-cadet escolar 3; infantil blanc 3 Bordils 0; AVAP Girona-Vives C 0 infantil blau 3; aleví A 3 Salle Figueres 0; AVAP A 2 aleví B 1. Els equips federats juvenil i cadet descansaven, mentre que les benjamins van disputar la seva primera trobada a Bordils.

El Sant Pere es queda el derbi i segueix segon

D'altra banda, el derbi de Tercera entre el CV Sant Pere Pescador i el CV Figueres es va decantar per al bàndol local (3-0). Les noies de Miquel Salas es van mostrar superiors tot i que les de Santi Coll van estar a punt d'empatar en el segon set. Aquest triomf manté el Sant Pere segon, rere el Lloret. La resta de resultats del club groc-i-negre van ser Porqueres 0 veteranes 3; Blanes 0 juvenil 3; infantil 3 Salle Girona 1, i aleví 2 Olot 1.

Prem per veure més contingut per a tu