Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bordils es torna a deixar un punt en el darrer sospir

Els gironins s'han de conformar amb un nou empat després de veure com el Tolosa iguala el partit amb un gol de Zuloaga en l'últim segon (22-22)

El Bordils es torna a deixar un punt en el darrer sospirdiari de girona

La primera victòria del Bordils en el seu quart curs a Divisió d'Honor Plata haurà de seguir esperant. Igual que va passar la setmana passada a casa contra el Carabanchel (27-27), ahir el Bordils va tornar a deixar escapar el triomf en el darrer moment, quan més mal fa. Aquest cop va ser a la pista del debutant Tolosa (22-22) que amb aquest empat va aconseguir el primer punt de la temporada.

A menys d'un minut per acabar, Sergi Mach va tenir des dels sis metres una magnífica oportunitat per deixar el partit sentenciat (21-23). El porter local va aturar el llançament (21-22), i a partir d'aquí i amb 40 segons per jugar va tocar patir. La banqueta del Bordils va creuar els dits. L'afició des de la distància recordava el desenllaç del darrer partit al Blanc-i-Verd contra el Carabanchel. Malauradament, els pitjors presagis es van complir. El guió es va repetir quan Mikel Zuloaga en el darrer segon i sobre la botzina posava el definitiu 22 a 22.

Ho havia advertit Pau Campos a la prèvia del partit. "En aquesta categoria no hi ha partit fàcil". Dit i fet. Només començar, el Bordils va veure com la parella arbitral basca feia servir criteris molt diferents a l'hora de xiular les faltes d'un i altre equip.

La primera part va ser d'allò més igualada. Bona mostra d'això, el 13-12 del descans. Només començar el segon temps, els de Pau Campos van aconseguir igualar el matx (13-13). Quedava tot un món per jugar i qualsevol cosa podia passar. Dalmau Huix -màxim golejador del partit amb 7 gols- va posar el 14-15 a favor del Bordils. Un avantatge que va durar poc. Primer un gol d'Ortiz i poc després de Ciganda donaven la volta al marcador (16-15). Els gironins van tornar a fer la feina més difícil, i es van tornar a posar per davant (18-21). Una diferència de tres gols que el Bordils va conservar fins a sis minuts del final després d'un gol d'Arnau Palahí (19-22). Altre cop dos gols seguits de Ciganda i Ortiz respectivament posaven el 21-22. Doble temps mort i exclusió del jugador del Bordils Masmiquel a cinc segons del final. I a partir d'aquí, el desenllaç ja explicat. Gol de Zuloaga sobre la botzina.