Segueix-nos a les xarxes socials:

Una cistella a l'últim segon dóna la victòria al Barça al primer partit

El major encert dels locals en els darrers instants va decidir un duel en què els sistemes ofensius es van imposar sempre als defensius

Una cistella a l'últim segon dóna la victòria al Barça al primer partitalejandro garcía/efe

Un cistella del grec Stratos Perperoglou en l'últim segon va donar la victòria al Barcelona Lassa davant el Reial Madrid (100-99) en el primer partit de la final de la Lliga Endesa i va tancar, de manera èpica, un duel ple d'alternatives i que va suposar la tercera millor marca anotadora en un "play-off" final de l'ACB. Perperoglou (18 punts) va ser l'heroi d'una nit en què també van brillar Doellman (19 punts) i Tomic (14 punts, 8 rebots i 8 assistències), a l'equip local, i Carroll (21 punts) i Llull (14 punts i 10 assistències), en el visitant.

En un partit entre la millor defensa i el millor atac de la Lliga es van imposar els sistemes ofensius, quelcom que semblava negatiu per als de Pascual i una bona notícia per als de Laso, però l'encert l0cal en els últims segons va ser decisiu. Així, Amb 94-95 per al Reial Madrid, va aparèixer Navarro per fer un 2 +1. Tomic va anotar un altre tir lliure en la jugada següent i el Barcelona es va posar tres per sobre (98-95, min.38). Carroll va anotar dos tirs lliures, Perperoglou va fallar un triple i, després de diverses errades, Ayón va posar el 98-99 en l'electrònic a falta de 14 segons per al final. Navarro va rebre un tap de Ayón, però encara quedaven tres segons que va aprofitar Perperoglou.

Prem per veure més contingut per a tu