Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres viurà la Setmana Barça Jugadors de l'11 al 18 de juny

lLes activitats s'han presentat a Vilatenim amb el president dels veterans, l'exjugador Alfonseda

Figueres viurà la Setmana Barça Jugadors de l'11 al 18 de junyAJUNTAMENT

Figueres serà la seu de la Setmana Barça Jugadors entre l'11 i el 18 de juny, un esdeveniment de l'Agrupació Barça Jugadors per portar el barcelonisme en una localitat de Catalunya i fer-ho de la mà d'exjugadors del FC Barcelona. L'Agrupació i l'Ajuntament de Figueres han organitzat diferents activitats que culminaran el dissabte 18 de juny amb la 15a Trobada de Jugadors del FC Barcelona que tindrà lloc a l'Estadi Municipal de Futbol.

Un dels plats forts de la Setmana Barça Jugadors serà l'exposició Barça Empordà, organitzada amb la col·laboració del Museu del FC Barcelona, i que mostrarà l'estreta relació entre la UE Figueres i el Barça, a través dels futbolistes que han jugat als dos equips. La mostra també inclourà les copes del Triplet aconseguit pel Barça la temporada 2014-15 i una explicació del Nou Camp Nou. L'exposició es podrà veure a la Casa Empordà del 14 al 25 de juny.

La Setmana Barça Jugadors inclou diferents activitats gratuïtes i obertes a tothom: xerrades per a escoles, un clínic per a majors de 40 anys, un clínic per a joves de 7 a 14 anys, una tertúlia d'exjugadors i una trobada al Casal de la Gent Gran.

Festa Barça a Vilatenim

A la 15a Trobada de Jugadors del FC Barcelona es preveu la concentració de més de 150 exjugadors del Barça i els seus acompanyants. A l'Estadi hi jugaran partits entre ells, en una jornada preparada perquè tots els aficionats del Barça de la comarca s'hi puguin acostar i participar en la Festa Barça, on els més menuts podran participar en els clínics que faran els exjugadors del Barça i també a l'activitat FutbolNet, organitzada per la Fundació FC Barcelona. L'autocar del primer equip del Barça i inflables completaran l'animació, que estarà oberta de 10 a 14 hores.

L'Agrupació Barça Jugadors és l'entitat que uneix els exjugadors de futbol del FC Barcelona. Es va fundar el 1959 i està formada per més 1.100 membres, entre exjugadors/es de qualsevol categoria de futbol i simpatitzants. La seva missió és garantir una qualitat de vida digna a l'exjugador i fer-lo partícip de diferents activitats.

Prem per veure més contingut per a tu