Segueix-nos a les xarxes socials:

Motociclisme

Maverick: "Vas ser un dels rivals més durs, un dels millors companys i després un amic"

El pilot altempordanès Maverick Viñales havia compartit equip i categoria amb Luis Salom, mort als 24 anys aquest divendres després d'un greu accident en el circuit de Montmeló

El Mundial de motociclisme està de dol per la mort, aquest divendres a la tarda, del pilot mallorquí Luis Salom mentre corria a Montmeló en els segons entrenaments lliures de Moto2 del Gran Premi de Catalunya.

Salom, de 24 anys, compartia graella de Moto2 aquesta temporada amb el llançanenc Isaac Viñales, i anteriorment havia estat company d'equip i rival de Maverick Viñales. "Tu vas ser un dels rivals més durs, un dels millors companys d'equip i després un amic", escrivia el pilot altempordanès, actualment a MotoGP, a les xarxes socials després de conèixer el desenllaç del fatal accident.

Amb el pilot de Roses i de Palau-saverdera, Salom havia perdut a l'última carrera el Mundial de Moto3 el 2013, que va anar a mans del mateix Maverick, i l'any següent a Moto2 van vestir els mateixos colors a l'equip del Páginas Amarillas HP 40.

Prem per veure més contingut per a tu