Segueix-nos a les xarxes socials:

La reedició de la final de Lisboa del 2014

Reial Madrid i Atlètic de Madrid es

retrobaran a Milà a la final de la Lliga de Campions 2015/16 dos anys després que ja s'enfrontessin a l'estadi Da Luz de Lisboa, amb triomf de l'equip blanc a la pròrroga (4-1). El conjunt madridista disputarà la seva catorzena final de la màxima competició continental i l'Atlètic, la tercera. Uns busquen l'onzena copa i els altres, la primera. El Madrid és el rei de la competició amb aquests deu títols, tres més que el Milan i cinc més que el Liverpool, el Bayern Munic i el

Barcelona, ??al qual l'un o l'altre rellevaran en l'historial del torneig. Fa tan sols dos anys, el 24 de maig de 2014, l'equip que dirigia l'italià Carlo Ancelotti va apel·lar a l'èpica per adjudicar-se el ceptre continental. Dominava el marcador l'Atlètic de Madrid des del minut 36 amb un gol de l'uruguaià Diego Godín i el partit estava pràcticament finalitzat. Però als 93 minuts, en ple assetjament madridista, un córner va ser rematat per Ramos i va dur la final a la pròrroga, en què el Madrid, més sencer, va ser molt superior i va sentenciar el seu desè títol. Per a l'Atlètic serà la tercera final després que en la primera, el 1974, el Bayern de Munic forcés el desempat amb un gol també en l'afegit.