Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol base

El Barça es proclama campió als penals en el Vila de Peralada

L'equip aleví blaugrana recupera el títol després de desfer la igualada (2-2) a la final contra el Reial Madrid a la tanda de penals en un torneig on hi han pres part vuit equips en tres dies

El Barça es proclama campió als penals en el Vila de Peralada

El Barça s'ha proclamat campió, aquest diumenge al migdia, de la 12a edició del Torneig Aleví Vila de Peralada, que ha tingut lloc durant tres dies de Setmana Santa a la localitat altempordanesa i on hi han participat vuit equips. Els blaugranes han recuperat el títol de campió -l'any passat van perdre la final- després de superar el Reial Madrid a la tanda de penals en una gran final. En un desenllaç trepidant -quan quedaven cinc minuts per acabar els blancs dominaven 0-1-, els blaugranes han forçat la tanda de penals amb un gran gol de falta en el darrer instant que situava un 2-2 boig. Amb aquest títol, el Barça aleví ja en suma 8 en 12 edicions.

La classificació d'honor de la resta del torneig ha quedat de la següent manera: Inter de Mèxic, Sant Gabriel, Vila-real, Athletic de Bilbao, Peralada i l'Escala. Pel que fa a la representació local, l'amfitrió, entrenat per Raül Agné, fins fa poc a la banqueta del Tenerife, ha destacat per igualar (1-1) davant el Reial Madrid a la fase de grups i per posar les coses difícils al Vila-real (2-0) en la pugna per a la cinquena posició. Per la seva part, els escalencs van posar contra les cordes a l'Athletic de Bilbao (3-1) en la lluita per acabar darrere el quart classificat.

Prem per veure més contingut per a tu