Segueix-nos a les xarxes socials:

Barça i Madrid es juguen avui el títol del Vila de Peralada

Els blaugrana es voldran refer de l'última final d'aquest torneig en la qual els blancs els van impedir reeditar el títol aconseguit l'any 2014

Barça i Madrid es juguen avui el títol del Vila de Peraladamarc martí

Barça i Reial Madrid reeditaran a Peralada la final del darrer torneig Vila de Peralada. En aquesta dotzena edició els blaugrana podran prendre's la revenja dels blancs, que en el passat torneig van endur-se el títol i van privar els de la Ciutat Comtal de revalidar l'aconseguit el 2014.

Ahir al matí va finalitzar la fase de grups, amb la disputa de la tercera jornada. Així Vila-real i Sant Gabriel empataven a 1, igual que Reial Madrid i Peralada. De la seva banda el Barça golejava l'Escala (7-0) i l'Athletic Club i l'Inter de Mèxic empataven sense gols.

La tarda va ser per a les eliminatòries. Els tercers equips s'enfrontaven als quarts de cada grup, així el Vila-real va superar el Peralada (2-0) i l'Athletic Club va fer el mateix amb l'Escala (3-1). Vila-real i Athletic club lluitaran pel cinquè i sisè lloc, mentre que els dos equips altempordanesos intentaran evitar l'últim.

En les semifinals en Barça es va desfer de l'Inter de Mèxic per un contundent 7-0, mentre que en l'altra, el Reial Madrid va superar el Sant Gabriel (6-0). Inter de Mèxic i Sant Gabriel jugaran pel tercer lloc. La jornada començarà a les 9 i la final serà a un quart d'una.

Prem per veure més contingut per a tu