El Bordils falla contra el cuer abans de l'aturada

Els de Pau Campos perden una bona oportunitat per deixar gairebé sentenciada la permanència abans de quatre setmanes sense Lliga

El Bordils falla contra el cuer abans de l'aturadafaro de vigo

ACADEMIA OCTAVIO-BORDILS, 27-25

academia octavio: Batan, Bernárdez, Conde, Corcera (2), Fernández (5), Figueirido (7), Garcia, Gayoso (4), Hermida, Iglesias (2), Méndez (4), Piñeiro, Quintas (1), Silva (2), Veiga. ? handbol bordils: Comas, Farrerons (2), Ferrer (5), González, Huix (2), Márquez, Masmiquel, Masó (1), Moreno (1), Nonó (6), Pep Reixach (7), Xicu Reixach, Vilanova, Mach (1) i Palahí. P parcials: 2-1, 3-4, 7-8, 9-8, 11-10, 12-13 -descans-15-16, 18-19, 21-19, 22-22, 54-22, 27-25 A àrbitres: Iniesta i Soria. P Pavelló: Pavelló de las Traviesas, Vigo.

El Bordils va deixar escapar a Vigo, davant l'Academia Octavio, cuer de Divisió d'Honor Plata, la possibilitat de pràcticament deixar vista per a sentència la permanència. El nerviosisme, ja que tots dos necessitaven els dos punts en joc, es va veure clarament durant tot el partit i van ser els locals els que van saber gestionar millor aquests nervis a la pista.

Els de Pau Campos van sortir molt centrats en defensa i, després d'un primer parcial desfavorable, es van aconseguir sobreposar i van posar-se a manar al marcador, arribant al descans amb un gol d'avantatge (12-13).

A la represa el partit seguia més pendent de les defenses fins arribar a l'empat a 22. Aquí els dos equips es van encallar i va ser el conjunt local qui va aconseguir trencar la defensa del Bordils,de manera que va obrir forat. Ara la lliga s'atura quatre setmanes i no es reprendrà fins al 16 d'abril.