Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça supera amb ofici el Gran Canària en un partit rècord per a Navarro

El València Basket, amb 16 victòries en 16 partits, segueix invicte al capdavant de la Lliga Endesa

El Barça supera amb ofici el Gran Canària en un partit rècord per a Navarroacb

El Barça de bàsquet va superar amb relativa comoditat el Gran Canària a domicili (81-96), gràcies als tres pirmers quarts de partit, on els blaugrana van agafar un important avantatge a l'electrònic. El partit va ser important per a Juan Carlos Navarro, que es va convertir en el jugador en actiu que més partits ha jugat a l'ACB amb un mateix equip (622). Els més inspirats en el duel disputat a Canàries van ser Abrines, Satoransky i Oleson, tots tres amb 16 punts.

De la resta de la jornada, destaca la sorprenent derrota del Reial Madrid a la pista del Fuenlabrada (91-85). Aquesta setmana, Barça i Madrid es veuran les cares a l'Eurolliga en un partit que pot ser clau pels dos equips pel seu futur a Europa. Per atra banda, a la Lliga Endesa, segueix en un estat de forma espectacular el València Basket. L'equip de Rafa Martínez va guanyar el CAI Saragosa (81-74) i suma ple de victòries, 16, aquesta temporada. El FIATC Joventut va perdre a casa davant el Laboral Kutxa (68-89) i l'ICL Manresa va caure al Nou Congost davant el Bilbao Basket (67-72). Destacar també el paper del Morabanc Andorra, que després de la victòria davant el Baloncesto Sevilla (92-73), queda amb 8 victòries i 8 derrotes, a un pas de classificar-se per a la Copa.

A la classificació, per darrere el València hi ha el Barça, amb 15 victòries i 1 derrota; tercer és el Laboral Kutxa, amb 13 victòries i 3 derrotes i quart és el Reial Madrid, amb un balanç de 12 victòries i 4 derrotes. La propera jornada serà clau per a molts equips, ja que és la que decidirà qui va a la Copa del Rei. Sis equips lluitaran per tres places, entre ells l'Andorra. El Juventut i el Manresa ja no tenen cap possibilitat per classificar-se pel torneig, que es disputarà a la Corunya.

Prem per veure més contingut per a tu