Segueix-nos a les xarxes socials:

Barrera preveu una bona segona volta per als gironins de Tercera

El jugador del Palamós Narcís Barrera amb passat al Figueres i Peralada, analitza la primera volta dels seus antics i actual club i es mostra optimista de cares a la segona volta, que va començar en l'última jornada. Tot i que cap dels tres representants gironins han fet un primer tram per tirar coets, Barrera creu que els tres ?equips mostraran la seva millor cara a la segona volta recentment estrenada. En primer lloc, Barrera, que afronta la seva segona etapa al degà, envia un missatge tranquil·litzador a la seva afició: «estic segur que guanyarem molts partits a casa», assegura el jugador.

Segons el polivalent defensa del degà, el futbol no està sent just amb el seu equip, sobretot, quan aquest juga a l'estadi palamosí. Barrera creu que «en set dels deu partits hem merescut la victòria», però a l'hora de la veritat només han pogut guanyar-ne un, contra el Júpiter. «Hem d'estar tranquils perquè hi ha un bon equip i estem fent les coses bé», va afegir.

Bon coneixedor de la Tercera Divisió, on fa un munt d'anys que hi volta, creu que tant Peralada com Figueres, aniran a més en el segon tram del campionat i veu la Unió lluitant a dalt.

D'altra banda, la directiva palamosina ha decidit canviar l'horari dels partits al Nou Estadi, que ja no seran els diumenges a les 5 de la tarda, sinó a les 12 del migdia, amb l'excepció del matx del dissabte 13 de febrer davant el Vilafranca per coincidència amb el Llagostera que jugarà el diumenge 14 de febrer.

Prem per veure més contingut per a tu