Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

La Unió confia en seguir escalant i el Peralada en sortir del pou

Els figuerencs juguen aquest dissabte (18 h) al camp de l'Ascó mentre que els peraladencs reben el diumenge (17 h) el Terrassa

La Unió confia en seguir escalant i el Peralada en sortir del pouLLUIS RIBERA/EMPORDA

Figueres i Peralada disputen una nova jornada de Tercera Divisió aquest cap de setmana, el dissabte al camp de l'Ascó (18 h) i el diumenge davant el Terrassa (17 h), respectivament.

El conjunt figuerenc va trencar el diumenge passat la nefasta ratxa de quatre derrotes seguides amb una victòria (2-0) davant el Cerdanyola en el primer partit de la segona volta. L’Ascó, el seu pròxim rival, és el vigent campió de Tercera, però es troba en hores baixes i diumenge a Vilafranca va encaixar un 4-1, en què José Ramon va ser expulsat. Els de Miguel Rubio tenen el play-off a 9 punts.

Per la seva part, el Peralada continua arrossegant el cartell de rei de l’empat de Tercera Divisió, juntament amb el Gavà, que el manté a la cua del grup. Al camp del Granollers, diumenge passat, els verd-i-blancs van sumar la desena igualada en vint partits. El Terrassa, rival d'aquest diumenge, es troba a mitja taula i ha guanyat cinc dels últims nou partits. Ara bé, el club egarenc ha prescindit dels serveis de l'entrenador Pirri aquesta setmana i Jose Luis Duque, del filial, ocuparà el seu lloc debutant a Peralada. Els vallesans han fitxat Merchán (Vilafranca) durant aquest mercat d’hivern i a Peralada tindran la baixa per sanció de Javi González.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Prem per veure més contingut per a tu