Segueix-nos a les xarxes socials:

El GEIEG s'estrena amb derrota

Les grupistes comencen la competició a la ivisió d'Honor perdent al camp de l'Olímpico Pozuelo Només vint jugadores gironines van poder viatjar a Madrid per afrontar el partit

El GEIEG s'estrena amb derrotaRugbi GEIEG

El GEIEG va caure en la primera jornada de la Divisió d'Honor Femenina en el camp de l'Olímpico Pozuelo per 25-0.Les grupistes arribaven a Madrid amb varies baixes i només 20 jugadores disponibles per afrontar el partit.

Les fortes ràfegues de pluja i vent presents durant els vuitanta minuts va condicionar el desenvolupament del joc. Al prinicipi del partit les locals van començar imposant-se a les gironines, aconseguint dues marques en els primers vint minuts, a falta de quinze minuts pel descans les visitants van començar apretar-les més i a igualar el joc. A la represa les locals van sortir amb forces renovades, encara més ben organitzades, i van començar a ampliar la diferència en el marcador. Tot i la lleugera superioritat de les madrilenyes en el joc obert les grupistes van mantenir-se igualades i competint en les fases estàtiques de melé i touch.

Dissabte que ve rebran a casa al XV Sanse Scrum RC madrileny.