Segueix-nos a les xarxes socials:

El Palamós cau derrotat davant un Sabadell superior

Els de Mármol confirmen els seus mals números al Municipal, on han sumat 10 punts de 30

El Palamós cau derrotat davant un Sabadell superioraniol rescolsa

El Palamós volia acabar amb la ratxa de quatre empats seguits a un gol a casa i ho va fer. La llàstima, però, és que el punt i final a tants empats va arribar amb una derrota sense pal·liatius davant el millor conjunt que ha passat per Palamós. El Sabadell B va demostrar el perquè dels seus bons números. Amb la d'ahir, ja fa 11 jornades que no perd (8 victòries i 3 empats) i es consolida encara més en la segona posició. Sandro i Español van posar un 0-2 en contra que complicava molt les coses. El gol de Medina a les acaballes va donar un xic d'esperança, però ahir els locals es van rendir al bon futbol i superioritat dels vallesans.

El degà va confirmar una vegada més que el seu taló d'Aquil·les és actuar com a local, on tan sols ha sumat 10 punts de 30 a casa.

A la primera meitat, les millors arribades dels locals les va protagonitzar Del Moral. El Sabadell B va disposar de les ocasions més clares i va fer el 0 a 1 al minut 22 mitjançant un xut des de l'interior de l'àrea de Sandro. Després del descans, les ocasions de gol van brillar per la seva abscència i la segona diana dels barcelonins a la mitja hora, obra d'Español, van fer que els intents de com a mínim sumar un nou empat a casa es convertissin en una utopia. A manca de tres minuts per al final, Marc Medina, amb un bonic gol va fer posar emoció als últims minuts, però sense temps material per a res més.